Welkom bij SingleGolfers.nl | SingleGolfers.nl

Welkom bij SingleGolfers.nl

Golf je en ben je single? Of speelt je partner niet?
Vind je het leuk meer te gaan golfen, en zoek je leuk gezelschap?

SingleGolfers.nl biedt:

SingleGolfers.nl brengt golfers samen op, én buiten de golfbaan.
Je vindt andere leuke golfers via een door jou opgegeven profiel. Je legt contact via de website, kunt met elkaar chatten maar natuurlijk ook een (golf)afspraak maken.
SingleGolfers.nl organiseert golfdagen en golfreizen voor haar leden. Alles wat je hoeft te doen is inschrijven.
 
Ons motto: Golf speel je tegen jezelf maar is samen veel leuker!

Leden van SingleGolfers zijn beoefenaars van de golfsport die geen relatie hebben (alleenstaanden) en graag in contact komen met een (golf)partner of gewoon een leuke golf afspraak willen maken. Ook sportsingles, d.w.z. golfspelers met een partner die niet golft (alleengaanden), zijn van harte welkom!--
De golfsport staat centraal, maar natuurlijk kan dating een voor jou belangrijk aspect zijn.
Vind leuke golfpartners tijdens de golfdagen en golfwedstrijden die SingleGolfers.nl voor leden organiseert. Of maak zelf rechtstreeks een afspraak met de golfer / golfster van jouw keuze via onze website.

Deel dit op jouw social media

Laatste nieuws

Gegarandeerd vertrek golftrip Ierland - mei 2020

Eén van de golfbestemmingen bij uitstek. Voor die golfer organiseert SingleGolfers in mei 2020 een trip met golf op de fantastische golfbanen van Killeen Castle, Knightsbrook en Corballis. Ierland, een echt golfmekka biedt zoveel moois en deze banen laten dat de sportieve golfer zien!

Lees meer Reageer

Er zijn voor heren nog 2 plaatsen voor de golfreis naar Belek in maart 2020. Voor dames geldt een wachtlijst. Meer informatie en inschrijven

Lees meer Reageer