Nieuws archief | SingleGolfers.nl

Nieuws archief

SingleGolfers Open op De Kroonprins

Zondag 18 oktober wordt de 8e editie van het SingleGolfers Open gespeeld. Hét golfevent voor singles is dit jaar op De Kroonprins in Vianen.

Lees meer Reageer
SingleGolfers.nl golfreis 2018

Van 5-11 oktober golfen we op de mooiste banen van Portugal, met o.a. Praia d'El Rey en Westcliffs. Lees het gehele programma hier.

Lees meer Reageer

Golf mee en maak kennis met leuke en sportieve golfers. Zondag 27 september spelen we op Hooge Graven.

1 reactie.
Lees meer Reageer

De golfreis naar Tsjechië was gevoelsmatig even een uitdaging en ik wist ook door Corona nog even niet hoe dit zou gaan uitpakken.

Lees meer Reageer
golfreis regio Praag, Tsjechië met leuke single golfers.

26-30 augustus golfen we in de regio Praag, Tsjechië. Met verblijf op het mooie Konopiště Golf & Spa Resort, nabij Praag. Deze reis combineert golf, gezelligheid met cultuur & natuur. Ook geschikt voor wie nu liever met de auto reist.

Lees meer Reageer

Vooraf al een heerlijk vooruitzicht, weer een weekendje op de golfbaan met een groep fanatieke en minder fanatieke golfers, maar allen met hetzelfde doel: een leuk weekend!

Lees meer Reageer

Toen ik vanochtend opstond en de slaapkamerdeuren naar het terras opende, bleek het voor de 17e opeenvolgende dag mooi weer. Zoals gebruikelijk kijk ik daarna even wat het nieuws te melden heeft en werp even een blik op het weer in Nederland. Goed dat ik hier zit denk ik dan!

Lees meer Reageer
SingleGolfers.nl gaat weer de golfbaan op!

Heerlijk, we kunnen weer gaan golfen. Ook SingleGolfers.nl pakt vanaf 1 juni de golfevents weer op. Er wordt druk gepland en soms ook wat geschoven. Concreet voor nu is in elk geval een extra event op 6 juni op De Gelpenberg.

Lees meer Reageer
Verslag golfdag De Gelpenberg

Na lang wachten en hopen mochten we eindelijk weer golfen na het coronatijdperk. We speelden op de mooie baan De Gelperberg in Drenthe.

Lees meer Reageer

Pagina's

Deel dit op jouw social media