Nieuws archief | SingleGolfers.nl

Nieuws archief

Zaterdag 14 december  de laatste wedstrijd van 2019 op Wilnis. Schrijf je in en golf gezellig mee en ontvang 2 maanden lidmaatschap vrijblijvend op proef.

Lees meer Reageer

De voorjaarsreis naar Belek heeft ook al gegarandeerd vertrek. Met golf op hele goede banen én leuk gezelschap. Meer informatie en inschrijven

Lees meer Reageer

Verslag van de reis naar Cambrils.

Zal ik gaan zal ik niet gaan?
Toch maar de knoop doorgehakt en achteraf geen moment spijt van gehad.

Lees meer Reageer
Gegarandeerd vertrek golftrip Ierland - mei 2020

Ierland, voor de ware golfliefhebber één van de golfbestemmingen bij uitstek. Voor die golfer organiseert SingleGolfers in mei 2020 een trip met golf op de fantastische golfbanen van Killeen Castle, Knightsbrook en Corballis.

Lees meer Reageer
SingleGolfers Open op Rijk van Nunspeet

Zaterdag 19 oktober is hét golfevent voor singles.

Lees meer Reageer
De winnaars Jolanda, Sjoerd, Hermien en Jan

Veel zin had ik in deze dag! Ten eerste omdat ik het een prachtige baan vind en ten tweede omdat ik deze keer wat minder ver hoefde te rijden dan vaak het geval is. Bovendien een leuk gezelschap. Over het weer liepen de verwachtingen uiteen.

Lees meer Reageer

Winny en Peter, de winnaars van Toscane - augustus 2019

Lees meer Reageer
Golfdag voor singles op Golfbaan Westwoud 15 juni 2019

Zaterdag 15 juni golfen we op Westwoud. Een nieuwe gastvrijde golfbaan op ons programma. Wil je kennis maken met SingleGoflers.nl? Dat kan: schrijf in en ontvang 2 mnd. het lidmaatschap op proef.

1 reactie.
Lees meer Reageer
Golfweekend Lage Mors en 't Zelle voor singles

Omdat de golfweekend altijd erg populair en snel volgegeboekt zijn: extra golfweekend op 21 & 22 september in De Achterhoek. Meer informatie.

Lees meer Reageer
Winnares SingleGolfers.nl weekend Duitsland 2019

Als golfer heb je wel eens een uitzonderlijk goede dag en soms heel soms heb je er 2. Dat overkwam mij tijdens het single golfers weekend in Duitsland. Al jaren speel ik hetzelfde handicap 20.6 zonder dat er ook maar enige verbetering te bespeuren was.

Lees meer Reageer

Pagina's