Rondvlucht winnaars SingleGolfers Open | SingleGolfers.nl

Rondvlucht winnaars SingleGolfers Open

Rondvlucht winnaars SingleGolfers Open

De rondvlucht voor de winnaars van het Singlegolfers Open 2018 kon tweemaal niet doorgaan, maar driemaal is scheepsrecht! Dus vertrok ik zaterdag 6 april ruim voor de afgesproken tijd naar het vliegveld Seppe in Bosschenhoofd.
Eerst maar even een kopje koffie gedronken om daarna buiten, waar de zon heel voorzichtig door de wolken kwam, te kijken naar de bedrijvigheid op het kleine vliegveld. 

Op het vliegveld van Hilversum, waar Jolanda en Robert (piloot) vandaan moesten komen, was het nog even spannend omdat het zicht niet voldoende was, maar met enige vertraging mochten ze toch vertrekken en om 12.35 uur landden ze op Seppe.

Na een korte briefing gingen Erik en ik om één uur de lucht in voor een fantastische rondvlucht van een half uur boven het Brabantse land, de Biesbosch en de golfbaan van de Efteling, waar we onze eerste prijs gewonnen hadden. Doordat we niet zo hoog vlogen, konden we alles goed zien en foto’s en video’s maken. Op de terugweg naar het vliegveld vlogen we op verzoek van Erik nog over het huis van zijn moeder, heel apart.

We hebben er even op moeten wachten, maar het was een bijzondere belevenis!

Ria Schroot

Deel dit op jouw social media

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te controleren of u een menselijke bezoeker bent om zo spam te voorkomen.
Fill in the blank.